Werken en leren

Volg een gratis BBL-opleiding
Ben jij leergierig en enthousiast om een BBL-opleiding te volgen? Dan biedt FC Utrecht Werkt deze mogelijkheid. Enkele bedrijven binnen het netwerk van FC Utrecht Werkt maken het mogelijk om een baan te combineren met een BBL-studie.

Ben jij benieuwd of je in aanmerking komt voor het BBL-traject? Doe de test!

BBL Quickscan

Met behulp van tien vragen wordt in kaart gebracht tot in hoeverre de medewerker geschikt is voor een BBL-leertraject.

Gratis BBL opleiding

Jouw voordelen

  • Betaalde opleiding
  • Goed salaris
  • Begeleiding door experts
  • Reiskostenvergoeding
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Erkend diploma

Delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Waarom een studentwerknemer?

FC Utrecht Werkt is erg kritisch bij de selectie van een studentwerknemer. Echter, voor een organisatie kan het aantrekkelijk zijn om een studentwerknemer in dienst te nemen. De werknemer wordt tegelijkertijd geschoold, waardoor de kwaliteit van de werknemer en organisatie omhoog gaat. Een andere reden voor organisaties om een studentwerknemer is om meer werknemers aan te trekken. In bepaalde sectoren en organisaties kan het lastig zijn om personeel te verkrijgen, door bijvoorbeeld schaarste. Door werknemers de kans te bieden om tegelijkertijd te studeren, worden ze opgeleid om in de organisatie aan de slag te gaan.

Persoonlijke ontwikkeling

Bij FC Utrecht Werkt vinden we het belangrijk dat werknemers de kans krijgen om het optimale uit zichzelf te halen. Een BBL-opleiding is een van de manieren om dat optimale eruit te krijgen. Desondanks vinden we het ook belangrijk om in kaart te krijgen tot in hoeverre een medewerker geschikt is voor een BBL-traject. Het is daarom essentieel voor ons om een BBL-quickscan uit te voeren.


Heb je vragen? Bel ons dan gerust op, (038) 333 83 28 of Neem contact op