Tijdelijk personeel huren

Er zijn heel veel redenen om tijdelijk personeel in te huren. Heeft u bijvoorbeeld te maken met een tijdelijk zwangerschap? Of ziekte? Wij stellen graag geschikte en gemotiveerde uitzendkrachten voor u beschikbaar.

Wat levert uitzenden u op?

Ontwikkelingsmogelijkheden

Door middel van onze innovatieve software zorgen we dat we snel een passende medewerker voor uw organisatie vinden. Hierdoor verliest u zo weinig mogelijk tijd waardoor de ontwikkeling van uw organisatie niet wordt gestopt.

Toegang tot ons effectieve netwerk

Ons grote netwerk biedt ons de mogelijkheid om snel personeel voor u te regelen. Onze unieke positie maakt het mogelijk dat u snel over de juiste medewerkers beschikt.

Werkgeversverplichtingen

Door dat wij ons ontfermen over zaken als loonbetaling, afdracht van premies en heffingen kunt u zich focussen op andere zaken die belangrijk voor uw organisatie zijn.

Kwaliteitsmatch

Ons gekwalificeerde personeel beschikt over de modernste recruitmenttools. Door geschoold personeel te combineren met moderne software en een groot netwerk zijn wij in staat om kwalitatieve medewerkers aan uw organisatie toe te voegen. Wij letten standaardcriteria als opleiding en werkervaring ook op zaken als drijfveren en werkmentaliteit.

Flexibiliteit

Tijdelijk personeel heeft een groot voordeel: flexibiliteit. U betaalt enkel de gewerkte uren en bepaalt zelf wie wanneer wordt ingezet.

Hoe gaat uitzenden in zijn werk?

Tijdens het uitzendtraject houden we rekening met een aantal concrete stappen. Deze stappen zorgen ervoor dat we de juiste kandidaten vinden.

6 concrete stappen

Het uitzendtraject verloopt volgens een aantal vaste stappen. Het gaat om de volgende fasen:

De aanvraag

Vul onderstaand formulier in wanneer u op zoek bent naar tijdelijk personeel.

Wij nemen contact met u op

Tijdens het gesprek stellen we u een aantal vragen waardoor we voorbereid zijn op het verdiepende gesprek.

Verdiepend gesprek

We gaan met u de diepte in en geven advies over de vervolgstappen.

Werving & Selectie

Wij zitten ons uitgebreide netwerk in om de juiste match te vinden voor uw organisatie.

U bepaalt de kandidaat

Ondanks ons specialisme leggen we toch de bal bij u als het gaat om de juiste match. Wij kunnen u uiteraard helpen bij het maken van de juiste keus.

Een gemotiveerde medewerker gaat bij u aan de slag

Uiteraard zorgen wij voor een perfecte onboarding. We instrueren de medewerker als het gaat om werkzaamheden, werktijden, arbozaken en veiligheid. Wij willen (net als u) dat de medewerker zo snel mogelijk productief en betrokken is.

Contactformulier