Over ons

FC Utrecht is een club die in opmars is. Het eerste elftal van de FC eindigt al jaren in de subtop van de Eredivisie en presteert de voorbije jaren beter dan ooit tevoren. Maar niet alleen binnen de krijtlijnen maakt de Eredivisionist uit de Domstad een goede ontwikkeling door. Ook buiten het veld doet de club steeds vaker en nadrukkelijker van zich spreken. FC Utrecht is een verbindende factor in Utrecht; niet alleen in de stad, maar in de hele provincie.

Wij zijn hét uitzendbureau van de voetbalclub FC Utrecht dat de verbinding legt tussen sponsoren, supporters en de regio Utrecht. Als intermediair van arbeid leggen wij de connectie tussen kandidaten en opdrachtgevers. Persoonlijke ontwikkeling en klanttevredenheid staan hierbij centraal. Door inzet van het brede netwerk van FC Utrecht, in combinatie met de kennis en expertise van onze collega’s, helpen wij Utrechters aan hun ideale baan.

Waarom FC Utrecht Werkt?

Het FC Utrecht van nu en de komende jaren is een A-merk, dat kwaliteit levert op alle vlakken. Een club die zich onderscheidt door slim en kennis gedreven te werk te gaan en 24/7 zorgt voor verbinding en beleving; niet alleen in Stadion Galgenwaard, maar bijvoorbeeld ook digitaal. Een club, kortom, die volop in beweging is. Vanuit het hart!

Voor kandidaten biedt FC Utrecht Werkt een breed netwerk aan opdrachtgevers in de regio Utrecht. Dit leidt tot goede baankansen bij mooie opdrachtgevers in verschillende branches. De kennis en expertise van onze medewerkers zorgt er daarbij voor dat we een juiste match vinden tussen werkgever en werknemer.

Waarom FC Utrecht Werkt?

  • Haal het maximale uit je carrière
  • Goede ontwikkelingsmogelijkheden
  • Passende arbeidsvoorwaarden

Delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Heb je vragen? Bel ons dan gerust op, 030 3036383 of Neem contact op