Specialist in werving en selectie

FC Utrecht Werkt is gespecialiseerd in werving en selectie van de juiste kandidaten voor uw organisatie. Wij helpen u graag verder door inzet van ons gekwalificeerde personeel en onze moderne softwaresystemen. FC Utrecht Werkt is dagelijks bezig met het onderhouden en bouwen van een netwerk in gekwalificeerde kandidaten. Door een optimale fit tussen de werkgever en de kandidaat te realiseren, zorgen we voor dubbele klanttevredenheid: zowel voor de kandidaat als de organisatie.

Wat levert het op?

Tijdswinst

Door FC Utrecht Werkt in te schakelen voor werving en selectie, kunt u uw eigen tijd gebruiken om te focussen op zaken die het belangrijkst zijn voor uw organisatie.

Bron van markt- en mensenkennis

FC Utrecht Werkt kent de arbeidsmarkt als geen ander. Wij hebben een sterk netwerk en hebben een unieke onderlinge samenwerking waarbij klanttevredenheid centraal staat. We kijken niet alleen naar opleiding en werkervaring, maar drijfveren en mentaliteit zijn net zo belangrijk.

Werkgeversverplichtingen

Wij zorgen ervoor dat u zich kunt focussen op zaken die belangrijk zijn voor uw organisatie. U hoeft zich geen zorgen te maken over werkgeversverplichtingen, die regelen wij voor u.

Brede netwerk

Door toegang tot ons brede netwerk zorgen wij voor de beste kandidaten.

Hoe gaat werving en selectie in zijn werk?

Tijdens het werving en selectie traject doorlopen we verschillende stappen. Door het toepassen van deze stappen halen we de ideale kandidaat voor uw organisatie binnen.

In 6 stappen

Het werving en selectietraject bestaat uit verschillende stappen.

De aanvraag

Vul onderstaand formulier in wanneer u op zoek bent naar tijdelijk personeel.

Wij nemen contact met u op

Tijdens het gesprek stellen we u een aantal vragen waardoor we voorbereid zijn op het verdiepende gesprek.

Verdiepend gesprek

We gaan met u de diepte in en geven advies over de vervolgstappen.

Werving & selectie

Wij zitten ons uitgebreide netwerk in om de juiste match te vinden voor uw organisatie.

U bepaalt de kandidaat

Wij maken een shortlist met beste kandidaten, en met deze kandidaten plannen we een sollicitatiegesprek in. Daarna evalueren we deze gesprekken met u.

Een gemotiveerde medewerker gaat bij u aan de slag

Contactformulier