Utrecht, 40 uur per week

Accountmanager

Locatie

Utrecht

Uren

40 uur per week

Minimaal opleidingsniveau

Hbo

Wat ga je doen?

Als Accountmanager maak je onderdeel uit van het hechte en ambitieuze team van FC Utrecht Werkt! Jij bent verantwoordelijk voor het aantrekken van nieuwe klanten en het plaatsen van passende kandidaten bij deze klanten. Je maakt hierin continu de verbinding tussen de club, het zakelijke netwerk en de arbeidsmarkt. Je signaleert kansen bij prospects en weet dankzij je uitstekende netwerk skills makkelijk relaties op te bouwen. In verkoopgesprekken weet je de behoefte te achterhalen en ben je in staat organisaties te overtuigen van de dienstverlening van FC Utrecht Werkt. Je bent iemand die altijd streeft naar een optimale klanttevredenheid en zet dan ook graag een stapje harder voor je klanten en kandidaten. Op doortastende en proactieve wijze weet jij de beste kandidaten te werven, te selecteren en te verbinden aan de opdrachtgevers. Jij vindt het leuk om veel in contact te zijn met mensen, te werken in een dynamische omgeving en samen met je team resultaten te behalen!

Dit alles doe je binnen de prachtige omgeving van stadion Galgenwaard in Utrecht. Je maakt onderdeel uit van FC Utrecht en maakt vanuit hier de verbinding met het zakelijke en maatschappelijke netwerk rondom de club. Tijdens de wedstrijden geniet je van het spelletje en weet je daarnaast met veel enthousiasme het netwerk te onderhouden en uit te bereiden.

Wat bieden we jou?

 • Een passend salaris tussen de € 2.300 en €3.000 afhankelijk van relevante werkervaring;
 • Een toffe werkplek met uitzicht op het groene gras van FC Utrecht;
 • Toegang tot alle wedstrijden van FC Utrecht;
 • Laptop en een mobiele telefoon die je ook privé kunt gebruiken;
 • 32,5 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband;
 • Flexibele werktijden;
 • Deelname aan de welverdiende vrijdagmiddagborrels, teamuitjes en bedrijfsfeestjes van FC Utrecht;
 • Korting op je fitnessabonnement.

Wie ben jij?

Jij bent iemand die kansen ziet en deze binnen weet te schieten! Je vindt het leuk om te netwerken, bent oprecht geïnteresseerd in anderen en wil graag voor de ander van betekenis zijn. Je bent een harde werker met de mentaliteit die FC Utrecht kenmerkt. Je bent iemand die graag bouwt en mensen aan je weet te verbinden.

Je beschikt verder over:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Een commerciële blik;
 • De drive om het beste uit jezelf te halen

Procedure

Reageer op deze vacature:

Jouw gegevens: * Om je in te schrijven bij FC Utrecht Werkt, hebben we een aantal gegevens van jou nodig. Dit helpt ons bij het zoeken naar een baan die bij jou past. Wij vragen je daarom de volgende gegevens op te nemen in jouw cv: naam (voorletters, voornamen, achternaam, roepnaam), adres, postcode, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer, e-mailadres, geslacht (mits van belang voor de gewenste functies), gewenste beroepen/functies, werkervaring, opleidingen, cursussen, competenties. FC Utrecht Werkt heeft op dit moment geen andere gegevens van je nodig om jou te bemiddelen naar werk. Mocht je toch andere gegevens in je cv opnemen, dan geef je door het uploaden van je cv toestemming aan FC Utrecht Werkt om die (persoons)gegevens te verwerken. Alle gegevens zullen door FC Utrecht Werkt slechts worden gebruikt voor het vinden van een baan voor jou. We raden je in elk geval af de volgende gegevens op te nemen in je cv: burgerservicenummer (BSN), godsdienst of levensovertuiging, raciale of etnische afkomst, pasfoto, nationaliteit, politieke gezindheid, lichamelijke of geestelijke gezondheid, seksuele leven, lidmaatschap van een vakvereniging vakbond of politieke partij, strafrechtelijke gegevens.

Om voor jou een geschikte baan te vinden, is het noodzakelijk dat wij bepaalde persoonsgegevens van je verwerken. Om jou inzicht te geven in de wijze waarop we omgaan met jouw persoonsgegevens, hebben we een privacyreglement opgesteld. Daarin is precies aangegeven welke gegevens we van jou verwerken, wat we daarmee doen en hoelang we die gegevens bewaren. Klik hier voor het privacyreglement. Mocht je over de verwerking van jouw persoonsgegevens nog vragen hebben, dan horen we die graag van je.

Contact opnemen

Wij zijn bereikbaar op (030) 30 36 383 of via info@fcutrechtwerkt.nl.

Delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Onze kandidaten