Utrecht, 8 - 16 uur per week

Junior Recruiter

Locatie

Utrecht

Uren

8 - 16 uur per week

Minimaal opleidingsniveau

Hbo

Wat ga je doen?

Parttime | Utrecht

FC Utrecht werkt is op zoek naar een Junior Recruiter! Wij zijn hét uitzendbureau van de voetbalclub FC Utrecht dat de verbinding legt tussen sponsoren, supporters en de regio Utrecht. Als intermediair van arbeid leggen wij de connectie tussen kandidaten en opdrachtgevers. Wij helpen mensen aan de beste banen en opdrachtgevers aan de beste medewerkers.

Ben jij enthousiast en leergierig en wil jij jezelf graag verder ontwikkelen binnen een commerciële en mensgerichte omgeving? Heb jij ook maar één doel voor ogen en dat is om te scoren, maar doe je dit wel het liefste in teamverband? Dan hebben wij een mooie vacature voor jou!

Wat ga je doen?

Als Junior Recruiter maak je onderdeel uit van het hechte en ambitieuze team van FC Utrecht Werkt! Jij bent samen met je team verantwoordelijk voor het vinden van de beste kandidaten voor onze klanten, waarbij je het netwerk van FC Utrecht optimaal benut. Als recruitmentexpert weet jij als geen ander waar je de beste kandidaten vindt en hoe je deze kunt bereiken. Dit betreft voor uiteenlopende functies, van productiemedewerkers tot aan horecamedewerkers en HR-adviseurs. Je screent kandidaten op basis van een CV, voert de intakegesprekken en stelt de kandidaat voor aan de klant. Je vindt het dan ook leuk om veel in contact te zijn met mensen.

Daarnaast verdiep je je in de verschillende functieprofielen voor de vacatures van de opdrachtgevers. Dankzij de interne training Vacatureteksten Schrijven weet jij het kandidaatsprofiel optimaal te vertalen naar wervende vacatureteksten. Je weet hoe en waar de vacatures uitgezet moeten worden om topkandidaten aan te trekken.

Geen dag is hierbij hetzelfde. Terwijl je net een wervende vacaturetekst aan het schrijven bent, komt je collega terug met het goede nieuws dat ze voor volgende week 5 collega’s nodig heeft voor de nieuwe klant. Het hele team pakt direct de telefoon om de juiste vakkrachten te bereiken. Ondertussen staat er een kandidaat op de stoep voor een intakegesprek. Onder het genot van een bakje koffie ga jij achterhalen waar zijn kwaliteiten liggen, om deze te koppelen aan een passende functie. Na het intakegesprek bel je een gemiste oproep terug. Iemand die je 2 weken geleden aan een passende baan hebt geholpen hangt aan de lijn. Hij wil je laten weten dat hij het ontzettend naar zijn zin heeft in zijn nieuwe functie!

Snel de jas aan en de auto in, want een junior recruiters meeting staat nog op de planning voor vandaag. Samen met de directie ga je in overleg om te bekijken welke (werk)processen er bij FC Utrecht Werkt geoptimaliseerd kunnen worden. Hierbij is jouw frisse blik en mening van belang.

Dit is de ideale bijbaan voor een ambitieuze student die graag waardevolle ervaring wil op doen en wil werken aan zijn of haar netwerk. Dit alles doe je binnen de prachtige omgeving van stadion Galgenwaard in Utrecht waar je uiteraard verzekerd bent van een goede plaats tijdens de wedstrijden!

Wat bieden we jou?

  • Een passend salaris o.b.v. leeftijd;
  • Een toffe werkplek met uitzicht op het veld van FC Utrecht;
  • Uitdagende functie waarin je veel professionele vaardigheden ontwikkelt;
  • Uitgebreid studie- en trainingsaanbod en doorgroeitraject;
  • Vrijdagmiddagborrels, team- en bedrijfsuitjes;
  • De mogelijkheid om stage bij ons te doen;
  • Begeleiding van en werken met gedreven collega’s in een professioneel, maar gezellig en betrokken team;
  • Flexibel in te delen werkweek;
  • Korting op je fitnessabonnement.

Wie ben jij?

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 8-16 uur per week beschikbaar;
 • De drive om het beste uit jezelf te halen, durven te schieten en te willen scoren;
 • Oprechte interesse in anderen en van betekenis willen zijn;
 • Goede beheersing van het Nederlands.


Enthousiast geworden?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature van Junior Recruiter bij FC Utrecht Werkt? Dan nodigen we je uit te solliciteren. Je kunt solliciteren via onderstaand formulier of door je cv en motivatie te mailen naar vacature@ddfpeople.nl.


Procedure

Reageer op deze vacature:

Jouw gegevens: * Om je in te schrijven bij FC Utrecht Werkt, hebben we een aantal gegevens van jou nodig. Dit helpt ons bij het zoeken naar een baan die bij jou past. Wij vragen je daarom de volgende gegevens op te nemen in jouw cv: naam (voorletters, voornamen, achternaam, roepnaam), adres, postcode, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer, e-mailadres, geslacht (mits van belang voor de gewenste functies), gewenste beroepen/functies, werkervaring, opleidingen, cursussen, competenties. FC Utrecht Werkt heeft op dit moment geen andere gegevens van je nodig om jou te bemiddelen naar werk. Mocht je toch andere gegevens in je cv opnemen, dan geef je door het uploaden van je cv toestemming aan FC Utrecht Werkt om die (persoons)gegevens te verwerken. Alle gegevens zullen door FC Utrecht Werkt slechts worden gebruikt voor het vinden van een baan voor jou. We raden je in elk geval af de volgende gegevens op te nemen in je cv: burgerservicenummer (BSN), godsdienst of levensovertuiging, raciale of etnische afkomst, pasfoto, nationaliteit, politieke gezindheid, lichamelijke of geestelijke gezondheid, seksuele leven, lidmaatschap van een vakvereniging vakbond of politieke partij, strafrechtelijke gegevens.

Om voor jou een geschikte baan te vinden, is het noodzakelijk dat wij bepaalde persoonsgegevens van je verwerken. Om jou inzicht te geven in de wijze waarop we omgaan met jouw persoonsgegevens, hebben we een privacyreglement opgesteld. Daarin is precies aangegeven welke gegevens we van jou verwerken, wat we daarmee doen en hoelang we die gegevens bewaren. Klik hier voor het privacyreglement. Mocht je over de verwerking van jouw persoonsgegevens nog vragen hebben, dan horen we die graag van je.

Contact opnemen

Wij zijn bereikbaar op (030) 30 36 383 of via info@fcutrechtwerkt.nl.

Delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.